DJI RS 3 stabilizer Combo + DJI Mic (2023)

DJI RS 3 stabilizer Combo

De DJI RS 3 biedt flexibele en efficiënte opnamemogelijkhedenvoor solo-filmmakers en onafhankelijke filmploegen. Het geeft professionele stabilisatie in een lichtgewicht, compacte vormfactor, efficiënte controle voor meer creatieve vrijheid en eindelijke mogelijkheden. De DJI RS 3 staat altijd klaar. Deze Combo-set bevat naast de gimbal een focusmotor (2022), een focus motor rod mount kit, een focus gear strip en een stevige koffer om alles in te vervoeren.

Enkele hoogtepunten van de RS3:

 • 3kg getest draagvermogen
 • 1.8 inch kleuren OLED-touchscreen
 • 3e generatie RS-stabiliseringsalgoritme
 • Automatische asvergrendelingen
 • Bluetooth triggerknop
 • Maximale bedrijfsduur van 12 uur

Ga direct aan de slag - snelheid is de sleutel

Met dubbellaagse snelkoppelingsplaten is het monteren van een camera op de RS 3 snel en gemakkelijk zonder dat de gimbal opnieuw in evenwicht moet worden gebracht na het verwisselen van een accu of geheugenkaart. Met een nieuw toegevoerd fijnafstellingsknop voor de tilt-as kan de camera met millimeterprecisie naar voren of achteren worden geschoven om gemakkelijker een nauwkeurige balans te bereiken bij het verwisselen van lenzen.

(Video) DJI RS3 - Real Test Footage + Review

Automatische asvergrendelingen

Met de RS 3 kun je direct aan de slag. Terwijl de gimbal is uitgeschakeld, hou je de aan-/uit-knop ingedrukt en worden de drie assen automatisch ontgrendeld terwijl de gimbal automatisch uitklapt, zodat je binnen enkele seconden aan het werk kunt. Druk eenmaal op de aan-/uit-knop en de assen worden automatisch vergrendeld en gaan naar de slaapstand, waardoor transport en reizen aanzienlijk efficiënter worden. Houd de aan-/uit-knop ingedrukt en de gimbal klapt in en vergrendelt automatisch.

Draadloze sluiterbediening

Door Dual-Mode bluetooth te implementeren, ondersteunt de RS 3 draadloze sluiterbediening, wat tijd en moeite bespaart bij elk gebruik. Na de eerste bluetooth-koppeling kun je video- en foto-opnamen bedienen door simpelweg op de opnameknop op de stabilizer te drukken. Eerder gekoppelde camera's kunnen automatisch opnieuw verbinding maken na het eerste gebruik, waardoor er geen camerabesturingskabel nodig is.

Altijd stabiel met professionele stabilisatie

Met een gewicht van slechts 1.3 kilogram biedt de RS 3 een uitstekende verhouding tussen gewicht en laadvermogen. Hierdoor kan de gimbal gemakkelijk in één hand worden gehouden, terwijl het laadvermogen van 3 kilogram meer dan genoeg is om reguliere camera's te ondersteunen, inclusief de Sony A7S III of Canon R5 met een 24-70mm f/2.8 lens bevestigd.

3e generatie RS-stabilisatiealgoritme

Dankzij het 3e generatie RS-stabilisatiealgoritme biedt de RS 3 verbeterde stabiliteit in elk scenario. Laboratoriumtests tonen aan dat de RS 3 20% meer stabiliteit biedt ten opzichte van de RSC 2, waardoor opnamen vanuit een lage hoek moeiteloos kunnen worden gemaakt, scenario's kunnen worden uitgevoerd of kan worden geschakeld tussen hoge en lage posities.

Meer dan stabiel

Als je nog meer stabiliteit nodig hebt, schakel je gewoon de SuperSmooth-modus in. Met de SuperSmooth-modus verhoogt de RS 3 het motorkoppel om de stabilisatie verder te verbeteren en stabiele beelden te leveren, zelfs bij snelle bewegingen of bij gebruik van 100mm lenzen.

(Video) DJI RS3 MINI | The $369 UltraLight Gimbal for Your Full Frame Camera

1.8" OLED-touchscreen

Vergeleken met het zwart-witscherm van de RSC 2 heeft de RS3 een 1.8" OLED-kleurentouchscreen, dat ook 80% groter is. Het ondersteunt ook de meeste instellingen van de Ronin-app en samen met de opnieuw ontworpen gebruikersinterface biedt het een intuïtieve en nauwkeurige controle.

Snel wisselen tussen modi

Met de nieuwe gimbal-modusschakelaar kun je snel schakelen tussen pan-follow-, pan-tilt-follow- en FPV-modi. De FPV-modus kan ook worden ingesteld op 3D Roll 360, Portret of Custom, zodat je jouw apparatuur aanpast en snel aan de slag kunt.

Aanpasbare draaiknop aan de voorkant

Door aan de voorste draaiknop te draaien, kun je zoomen of scherpstellen. Het kan ook worden aangepast om de sluiter, het diafragma, de ISO of gimbal-bewegingen van de camera te regelen, waardoor het uitzonderlijk handig is voor bediening met één hand.

Battery grip met quick release

De RS 3 battery grip heeft een cartridge ontwerp, dat het vervangen van de accu gemakkelijker maakt. Het is kleiner in vergelijking met de RSC 2 waardoor opbergen eenvoudiger is. De battery grip kan zelfs onafhankelijk van de gimbal worden opgeladen.

12 uur gebruikstijd en snel opladen

De battery grip biedt een lange bedrijfstijd van maximaal 12 uur, genoeg om de hele dag door te kunnen filmen. Het ondersteunt 18W PD snel opladen met een oplaadtijd van slechts 2.5 uur. Het kan zelfs tijdens het opladen worden gebruikt om de RS 3 bijna onbeperkt van stroom te voorzien.

(Video) DJI RS3 Mini Beginners Guide - Start Here

Briefcase handle

De opnieuw ontworpen briefcase handle is opvouwbaar voor gemakkelijke opslag en wordt geleverd met een nieuwe ergonomische handgreep om het gemakkelijk en sneller te installeren en over te schakelen naar briefcase-modus. De ingebouwde cold shoe mount en 1/4"-20 montagegaten maken montage van externe monitoren mogelijk voor hulp bij het filmen, waardoor camerabewegingen vanuit een lage hoek intuïtiever worden.

Verticale camerabevestiging

Installeer de verticale camerabevestiging om de camera verticaal aan de RS 3 te bevestigen en camerapoorten te vermijden, zodat je gemakkelijk portretopnamen maakt vanuit verschillende hoeken voor hoogwaardige sociale media content.

Kenmerken van de DJI RS 3 stabilizer

 • 3kg getest draagvermogen
 • 3e generatie RS-stabilisatiealgoritme
 • 1.8" kleuren touchscreen
 • Biedt optimale verhouding tussen gewicht en belastbaarheid
 • Krachtige LiPo 2S accu met een maximale bedrijfstijd van 12 uur
 • USB-C oplaadpoort
 • Bluetooth 5.0
 • Carbonfiber constructie

DJI Mic

Met de DJI Mic voorzie je jouw video's van uitstekende audio. De DJI Mic biedt dual-channel opnames op afstanden tot wel 250 meter. Zet de microfoon aan, verbind hem met je digitale camera, smartphone, DJI Action 2 of DJI OM 5 en ga aan de slag! Ideaal voor de videomaker die zijn content naar een hoger niveau wil tillen!

Dual-channel opnemen

De DJI Mic wordt geleverd met twee zenders die allebei een ingebouwde microfoon hebben. Beide zenders ondersteunen omnidirectionele audio, waardoor ze geschikt zijn voor het opnemen van interviews met meerdere personen.

Touchscreen

De ontvanger heeft een touchscreen display waarop je gemakkelijk het juiste kanaal selecteert en instellingen aanpast.

(Video) The smallest Gimbal for the A7IV + FX30 // DJI RS3 Mini

Draadloos

De DJI Mic heeft een draadloos bereik van 250 meter via een stabiele 2.4GHz verbinding. Dat geeft jou de volledige vrijheid om te bewegen tijdens je opnames. Bovendien verzekert het geoptimaliseerde, draadloze transmissiesysteem je van een stabiele audiostroom in lastige scenario's, zelfs op plekken als een treinstation, winkelcentrum of kantoor.

Draagbaar en gebruiksvriendelijk

Je bevestigt de zender gemakkelijk aan je kleding via de klem op de achterkant van het apparaatje of met behulp van magnetische klemmetjes. Door zijn lage gewicht van slechts 30 gram is het dragen van de zender comfortabel.

Grote compatibiliteit

De DJI Mic is compatibel met al jouw apparatuur. De ontvanger is uitgerust met een USB-C-, Lightning- en 3.5mm TRS poorten, waardoor hij samenwerkt met je smartphone, camera en laptop.

Opladen

Het DJI Mic systeem wordt geleverd in een handige charging case. In de case laad je de zenders en ontvanger veilig op, maar kun je ook bijbehorende onderdelen kwijt. Volledig opgeladen hebben de zenders een accuduur van 5.5 uur en de ontvanger een accuduur van 5 uur. Gecombineerd met de charging case, is dit zelf 15 uur!

Razendsnel aan de slag!

Na de eerste installatie van de DJI Mic ben je alle keren daarna snel klaar om aan de slag te gaan. Zodra je de zenders en ontvanger uit de case haalt, verbinden deze automatisch met jouw gekozen apparaat.

(Video) DJI RS3 Mini Review - The Best Compact Gimbal?

Kenmerken van de DJI Mic

 • Geschikt voor bijvoorbeeld digitale camera's, DJI Action 2 en DJI OM 5
 • Compatibel met smartphones voorzien van Lightning- of USB-C-poort
 • 2-kanaals draadloos microfoonsysteem voor het gelijktijdig opnemen van 2 bronnen
 • 2.4GHz digitale transmissie
 • Kristalhelder geluid tot over een afstand van 250m
 • Geoptimaliseerd voor stabiele werking drukke situaties
 • Frequentiebereik van 50Hz tot 20kHz
 • 3.5mm TRS-uitgang en -koptelefoonaansluiting
 • USB-C- (audio) en Lightning-(audio en laden)uitgang
 • Universele compatibiliteit met camera's, mobiele apparaten en computers
 • Met laadcase maximale accuduur van 15 uur
 • Op display lees je resterend vermogen, kanaal, level en menu-navigatie af
 • Laadtijd van ontvanger en zenders is 70 minuten
 • Afmetingen zender: 4.7 x 3 x 2 centimeter
 • Afmetingen ontvanger: 4.7 x 3.2 x 1.7 centimeter

FAQs

Does the DJI mic record audio? ›

The transmitter provides clear, professional-level recording of vocals, ambient sounds, or musical instruments. With built-in storage, DJI Mic can be used to capture primary or backup audio during recording. Switch on, connect, and record crystal-clear audio on the go.

What is the load capacity of DJI RS 3 is? ›

Weighing only 1.3 kg/2.8 lbs (including gimbal, battery grip, and quick-release plates), RS 3 can be held easily in one hand, while its 3kg/6.6lb load capacity is more than enough to support mainstream cameras, including the Sony A7S3 or Canon R5 with a 24-70mm F2.

What does the DJI RS3 combo come with? ›

The Combo additionally includes a Focus Motor (2022), Focus Motor Rod Mount Kit, Focus Gear Strip, Briefcase Handle, and Carrying Case for versatile functionality. Need help choosing? Talk to a DJI expert.

What comes with Ronin RS3 Combo? ›

This combo additionally includes Ronin Image Transmitter, Focus Motor (2022), Lower Quick-Release Plate (Extended), and other accessories. Need help choosing? Talk to a DJI expert.

What is the DJI Mic used for? ›

The transmitter provides clear, professional-level recording of vocals, ambient sounds, or musical instruments. With built-in storage, DJI Mic can be used to capture primary or backup audio during recording. Switch on, connect, and record crystal-clear audio on the go.

What is the difference between DJI RS3 and RS 3 Pro? ›

The biggest differences between them are capacity: the RS 3 can support up to 6.6 lbs (3 kg) while the RS 3 Pro can support up to 10 lbs (4.5 kg). The RS 3 Pro also has longer arms to accommodate larger cameras and longer lenses that can't be balanced on the RS 3.

What is the max distance for DJI Mini 3? ›

The DJI RC leverages the newest OccuSync 3.0 technology that provides transmission ranges up to 7.5 miles according to DJI marketing.

How long does RS 3 Pro battery last? ›

Up to 12 hours with equipment in a level and stationary state, the gimbal balanced, three axes in an active state, and the battery only powering the gimbal.

Is RS3 Combo worth it? ›

The RS3 Combo is packed with extra value, with over $350 worth of additional RS3 accessories when compared to purchasing each component separately. If you reckon you'll get use out of just a single extra accessory included in the RS3 Combo, buying the combo is definitely the way to go.

Is DJI RS 3 weather proof? ›

Is DJI RS 3 waterproof? No. Ports on DJI RS 3 are not waterproof or dustproof. Please keep away from water and dust during use to avoid damaging the device.

Can you use DJI RS 3 with a phone? ›

You'll need the Raveneye Transmitter if you want to use the full functions through the Dji Ronin App with the RS3. Ofcourse you can use different apps if it supports your camera. for example: Sony has Image Edge Mobile. This way you can use your phone as a monitor or control some settings through your smartphone.

Does RavenEye work with RS3? ›

The RavenEye can also be used with the RSC 2, RS 3, and RS 3 Pro gimbals, but it's limited to enabling ActiveTrack and allowing remote control and monitoring. It doesn't transmit the camera's live view to the touchscreen of the RSC 2. The RavenEye attaches directly to the gimbal using included screws.

Does RS3 come with Raven eye? ›

The RS3 is compatible with accessories including the DJI Ronin Image Transmitter (RavenEye), DJI R Vertical Camera Mount, Quick-Release Plates and more!

What is the price of DJI gimbal 3 Pro? ›

₹11,441 GST Input (18%) Claimable with B2B Billing. Enter GST number at checkout. The DJI RS3 Pro Gimbal Stabilizer has been redesigned to be sleeker and more powerful than the Ronin RS 2 gimbal, with its carbon fiber body weighing only 3.3 lb and a payload of up to 10 lb.

Can I connect my DJI mic to my phone? ›

But the DJI Mic also connects to mirrorless cameras, Android devices, iOS devices, and even functions as a wireless microphone for your Mac.

How do I set up my mic to record vocals? ›

It is important to adjust the microphone properly in order to record vocals at home. The microphone should be positioned so that it is far away from the walls. This will help to reduce reflections and echo. The microphone should also be positioned in the center of the room, as this will provide the best sound quality.

Can the DJI follow you? ›

While there are a few DJI drones that do not offer Follow Me, all the other high-end drones do have this feature. Here's what you need to know. DJI drones that have a built-in Follow Me mode include the Mavic Pro, Mavic 2 Pro, Mavic 2 Zoom, Mavic 3, Air 2S, Phantom 4, and Spark.

How important is a gimbal on a drone? ›

A gimbal helps keep the camera stable even while the drone is flying at fast speeds, which enhances the quality of the images and particularly the video. Depending on the sort of camera being used, different drones employ different gimbals. A gimbal is essential if you want to improve the quality of your drone footage.

Is there anything better than DJI? ›

01 Parrot ANAFI

For individuals who enjoy traveling and prefer lightweight drones that can fit into your carry-on, the Parrot ANAFI is the ideal compact folding DJI substitute. With its 180-degree swivel camera, it can take your images in 21 MP and films in 4K.

How long is the battery life on the DJI RS 3? ›

An internal battery is good for up to 10 hours of runtime and can recharge in about 2.5 hours. Battery power is a bit less than you get with the RS 3 or RS 3 Pro: each gets up to 12 hours on a charge.

Do I need a license to fly a DJI Mini 3 Pro? ›

You do not need a license if you fly your DJI Mini 3 exclusively for recreational purposes. All you need is to register with the FAA as a recreational flier, and you will be good to explore the skies. If you're flying for commercial purposes, you must have a Remote Pilot Certificate through the FAA. What is this?

Which DJI drone has the longest range? ›

With up to 15 km transmission distance and 48 minutes of flight time, Mavic 3 is the longest-range DJI drone currently available.

What is the highest altitude for DJI Mini 3? ›

Please note that the flying height is limited to 500 m, and this is the maximum altitude you can set on the DJI Fly app therefore, there is no other way to exceed it, we apologize. We highly recommend that you abide by the local laws and regulations when flying your drone.

Can you fly DJI Mini 3 at night? ›

Or are you more concerned about its picture quality? It is legal to fly the DJI Mini 3 or Mini 3 Pro at night if you are a recreational flyer. Commercial drone pilots can fly these drones at night if it is equipped with a strobe light to make it visible for 3 statute miles.

What is the difference between Ronin RS 3 Pro and combo? ›

The main difference between the two devices is that the RS 3 Pro can carry a heavier payload of up to 4.5kg (10lbs) compared to the RS 3's maximum payload of just under 3.4kg (6.6 lbs). Both versions are available in a Combo kit that includes a carry case and accessories.

Does the DJI RS 3 Mini have active track? ›

DJI RS 3 Mini does not support Canon rf 100-400mm f/5.6-8 and Active Track. Does not support both 100-400 and active track, that is unfortunate.

Can the RS 3 Pro power a camera? ›

RS 3 Pro uses extended carbon fiber axis arms to allow more balancing space for professional cameras, making it a perfect fit for cameras like the Sony FX6 or Canon C70 with 24-70mm F2.

What is the best skiller in RS3? ›

RuneScape 3: 8 Most Profitable Skills, Ranked
 1. 1 Slayer (And Other Combat Skills)
 2. 2 Hunter. ...
 3. 3 Runecrafting. ...
 4. 4 Farming. ...
 5. 5 Herblore. ...
 6. 6 Mining. ...
 7. 7 Fishing. ...
 8. 8 Woodcutting. The main two money-making options for this gatherer skill are cutting Magic logs and Elder logs, requiring 75 and 90 Woodcutting, respectively. ...
Aug 11, 2022

How much does the DJI RS 3 combo weight? ›

DJI RS 3 Specs
Display TypeFixed Touchscreen OLED
Mounting1 x 1/4"-20 Female 1 x Cold Shoe Mount
Dimensions16.1 x 10.2 x 7.7" / 410 x 260 x 195 mm
Weight2.2 lb / 990 g

Can you fly a DJI in the rain? ›

Generally, it's not recommended to fly drones in rain, mist, high humidity, or over water bodies with strong winds. Many drones have venting holes that can expose the electronics inside to moisture. Once water gets inside, short circuits can occur and possibly damage your drone.

What is high temperature for DJI? ›

The recommended operating temperature of intelligent flight batteries is between 77° to 104° F (25° to 40° C). The DJI Go and DJI Fly apps will display a warning when the battery is at a temperature greater than 122° F (50° C).

What is the range restriction for DJI? ›

* For increased safety, flight is restricted to a height of 98.4 ft (30 m) and range of 164 ft (50 m) when not con- nected or logged into the app during flight. This applies to DJI Fly and all apps compatible with DJI aircraft.

Can I use DJI gimbal without app? ›

A: It can be used with or without DJI app. You will have to control the gimbal manually and will loose some app features like auto tracking and othe app specific features.

Does DJI Mini 3 need to be registered USA? ›

All drones must be registered, except those that weigh 0.55 pounds or less (less than 250 grams) and are flown exclusively under the Exception for Recreational Flyers.

Can a microphone record sound? ›

You can record your voice using a microphone and save it as a MP3 or OGG file.

Do microphones record audio? ›

A microphone is a device that translates sound vibrations in the air into electronic signals and scribes them to a recording medium or over a loudspeaker. Microphones enable many types of audio recording devices for purposes including communications of many kinds, as well as music vocals, speech and sound recording.

Can you use DJI Mic for podcasting? ›

The DJI Mic is a clever system that's portable, easy to use, and offers good sound quality for the price. It's not going to be the best possible sound outside a studio environment, but it's perfect for podcast interviews, field recordings, and vlogging when the receiver is mounted on a camera hot shoe.

Can drones listen to conversations? ›

Yes, drones can hear conversations. Drones are able to hear conversations because they are equipped with microphones and speakers. The microphones allow them to pick up sounds and frequencies that humans can't hear, while the speakers allow them to communicate back to humans.

Do police use DJI drones? ›

Devon and Cornwall Police are using their DJI Matrice 300 drones to monitor car and motorcycle traffic along stretches of roads known for high speed or otherwise dangerous driving. The UAVs are described as permitting officers to spot offenders from up to four miles away.

How do I record good audio with my microphone? ›

10 tips to improve audio quality
 1. Record in a quiet location. ...
 2. Avoid echo. ...
 3. Invest in a decent microphone (if you can) ...
 4. Get a microphone stand. ...
 5. Use a pop filter. ...
 6. Stay close to your microphone. ...
 7. Use a mixer to split up audio channels. ...
 8. Make a test recording.
Jul 28, 2022

How far can a microphone pick up sound? ›

Microphones do not have a "range" in that they will capture any sound that reaches the element inside.

Which microphone is best for recording? ›

 • Best Overall: Rode NT1. It was a close run thing whether to go for the Rode NT1 or its slightly cheaper sibling the NT-1A. ...
 • Recommended: Aston Origin. Aston Microphones is unique in this list because they're a British manufacturer. ...
 • Best on a Budget: Audio Technica AT 2035. ...
 • Neumann TLM102. ...
 • Rode NTK. ...
 • Shure SM57.
May 11, 2023

Can you hear your own voice in a microphone? ›

Why Do I Hear Myself Using My Mic on Windows? If you're able to hear yourself on your mic while you're using a Windows PC, it's a sign that your sound settings aren't configured correctly. This is usually because you've enabled microphone monitoring on your device.

Is the voice you hear in recording your real voice? ›

Yes it records the voice that is coming out of your mouth. Microphones record your voice in the way that other people hear your voice. We hear our own voices slightly different than other people because of a few reasons. When we speak, we are hearing the sound of our voices vibrating within our skulls.

Can you use DJI Mic without camera? ›

What can I use DJI Mic with? You can use DJI Mic with a range of devices, including cameras, smartphones (only Lightning and USB-C ports are supported), computers, Osmo Action 3, and Osmo Mobile 6.

Can I connect my DJI Mic to my phone? ›

But the DJI Mic also connects to mirrorless cameras, Android devices, iOS devices, and even functions as a wireless microphone for your Mac.

Videos

1. Is The DJI RS3 Still Worth It In 2023?
(Davie Langham)
2. DJI RS 3 Gimbal Tutorial 1: Running, Flashlight, FPV, 3D 360 Roll
(Brandon Li)
3. RS3 & FX3: WATCH Before You BUY
(Cliff & Kajun)
4. DJI RS3 Pro Combo - Most Epic Gimbal For Real Estate Videographers?!
(Andrei Restrepo)
5. I Fixed The Biggest Problem with the DJI RS3 MINI
(Jeven Dovey)
6. DJI RS3 Mini Tutorial: Basic B-Roll Movements
(Otto Julian)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated: 21/06/2023

Views: 5859

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.